Category

Archive for the 'Audioslaven anbefaler ikke' Category

Gjett hva denne koster

Du gjettet ikke riktig. Den koster 3500 kroner. Tre tusen fem hundre kroner!
Jeg siterer: NØKKELPLAGG I HØSTGARDEROBEN: Fra catwalken - rustrød strikkejakke fra Etros kolleksjon. Øverst til venstre i grå grov strikk (kr 3500, Vince/Netaporter.com), turkis med store knapper (kr 350, KappAhl) og i stripete ull (kr 800, Samsøe & Samsøe). Se selv.
Det er ti [...]

Jeg er i kveksil

Ett eller annet sted på soverommet er det en kveks/veps/kvaks/kves. Den har klart å komme seg ut gjennom et bittelite hull i den provisoriske vepsenettingen min som egentlig er en gammel ikea-gardin. Ikke nok med det, så er åpningen i vinduet på halvannen cm, så den har visst lagt inn litt av en innsats for [...]

Faren med å gi Alex brus…

…er at han gjør sånne ting som å avise fryseren midt på natta ved hjelp av varm stekepanne og skrujern.
Jeg har bestemt meg for å ikke blande meg inn.

Hvor man ikke vil være en fredag kveld

Foran en alkis i butikkø to minutter på åtte. Jeg har lært nå.

Hvordan overleve på bygdafest

Jeg har reist nordover på påskeferie og var i går på pub. Jeg ønsker derfor å komme med noen tips til hvordan man overlever på bygdafest, dersom dere noen gang skulle havne i den situasjonen.

Si “Heeeei!” og klem alle du får øyenkontakt med. Du kan ha gått i klasse med dem.
Si “Heeeei!” og klem alle [...]

Cheese, gromit!

Sånn i etterpåklokskapens ånd innser jeg nå at det å sluke en halv ostekake på to dager kanskje ikke er så veldig kompatibelt med mitt nye sunnhetsregime.
Men jeg dro med meg en kompis ned i fallet, så da føles alt så mye bedre.

VG lagger

Er det ikke minst ti år siden allmenheten merket dette?
Og ca. like lenge siden folk sluttet å spille på jippii.no?

Å være gamer kan ha sine fordeler

Jeg holder meg gjerne innendørs på lørdager. Ikke bare fordi at jeg generelt er en kjiping, men på grunn av at jeg ikke har blodtrykk til å takle Trondheim sentrum på lørdager.
Det er noe med lørdagene som gjør at de fleste trekker ut i gatene. Ikke nødvendigvis i en prostituert betydning, selv om det sikkert [...]

Jeg er en ekling

Dette er en skiløper

Dette er en annen skiløper
Hva har skjedd?

Idioter i Team

Jeg er nå ferdig med Eksperter i Team, et tre uker langt tverrfaglig samarbeidsprosjekt som har tatt all min tid siden etter jul. Nå, én uke etter, er jeg endelig klar til å snakke om det.
Eksperter i Team er som sagt et samarbeidsprosjekt som består av å jobbe sammen om en oppgave ingen i utgangspunktet [...]