Arkiv

Arkiv for September, 2008

En relativt smertefri opplevelse

( Diverse and Stine )

Da var vel egentlig flyttingen fra min gamle blogg så godt som i boks. De gamle innleggene ble ikke med på flyttelasset, bortsett fra The Stack-serien (på grunn av at det er teit å hoppe til en ny blogg midt i en føljetong), og et innlegg om elg (på grunn av at jeg syntes jeg [...]

Medisiner på salg

( Jul and Moro and Stine )

Av en eller annen grunn har jeg nå begynt å få spam som tilsynelatende skal være fra min kjære samboer. De fleste går rett i dunken, men denne gjorde at jeg bremset opp og begynte å tenke litt.

Jeg kan forstå det med at de reklamerer med at i julen så er det salg på medisiner, [...]

Siren: Blood Curse

( Alex and PS3 and Spill )

Dette spillet er teknisk sett ikke en del av the stack, da det ikke er et fysisk spill som kan settes inn i noe hylle. I mangel på noe bedre å spille sammen med en kompis, ble det likevel fyrt opp, og vi spilte gjennom et par episoder.
Siren: Blood curse er en oppfølger/gjenfortelling(?) av/til Forbidden [...]

Y-kromosom

Nå ble det plutselig to poster fra meg på kort tid her, men da jeg sjekket gjennom nyhetene i dag, kom jeg over et sitat som var for morsomt til å la være å skrive om:
Professor Harding sier at grunnen til at det er mulig å finne ut om mennene har norske aner, er et [...]

FFXII: Revenant Wings

( Alex and DS and Musikk and Spill and The Stack )

Musikere produserer ofte sine beste verk når de går litt bort fra stien de selv har trådt opp i årevis. Ta bare artister som Metallica, Helloween og Testament, som alle har produsert noe av sitt sterkeste materiale når de har brutt med den gamle stilen.
Load og Re-Load er en fantastisk og en ikke fullt så [...]

Audioslaven har endelig fått noe å gjøre i helgene

( Foto and Konsert and Musikk and Stine )

Jeg skal ta konsertbilder for Icon Music Mag og mitt første oppdrag er i morgen.
Konserten er med Helheim, Vulture Industries og Cor Scorpii og foregår på Kafe Larssen i Trondheim i morgen, lørdag, klokka 22.30 og koster halvannen hundrelapp.

Pene bilder kommer forhåpentligvis hit ikke så lenge etter:-)

Lego Star Wars: The Complete Saga

( 360 and Alex and Spill and Stine and The Stack )

Alex

Dette spillet ble opprinnelig kjøpt så jeg og fruen skulle ha noe å finne på sammen på kveldstid. Når jeg sier opprinnelig, så beyr det selvsagt at det ikke var slik det endte opp.
Fruen begynte å spille alene, men jeg syntes etterhvert at det var såpass moro at jeg snek meg til å spille [...]

Too Human - fullført

( 360 and Alex and Spill and The Stack )

Etter en uke med mye å gjøre, har jeg nå omsider fått satt meg ned og fullført Too Human. Sist jeg skrev, var jeg bare et steinkast unna slutten og skulle vente med å gi en endelig dom til jeg var ferdig. Nå er jeg ferdig. Jeg har egentlig ikke så mye mer å si [...]

Lite gjennomtenkt kræsjing

( Stine )

Jeg leser hele tiden i aviser og hører på TV om biler som kolliderer med elg.
Er ikke det litt lite gjennomtenkt?
Jeg mener.. hvis jeg først skulle ha kræsja med noe, så hadde jeg da for guds skyld ikke valgt en 400 kilos elg! Det må da finnes tusen andre ting folk heller vil kræsje med [...]

Too Human

( 360 and Alex and Spill and The Stack )

Det var mye oppstyr rundt dette spillet da det kom ut for noen uker siden. Skaperen, Denis Dyack, mente at dette spillet var det beste som har skjedd menneskeheten siden Jesus. Minst. Spillpressen mente at det var det verste som har skjedd menneskeheten siden Judas. Minst. Det siste er kanskje en liten overdrivelse, men [...]