Audioslaven » Idioter i Team
Idioter i Team

Posted by Stine on Friday 30 January 2009


Jeg er nå ferdig med Eksperter i Team, et tre uker langt tverrfaglig samarbeidsprosjekt som har tatt all min tid siden etter jul. Nå, én uke etter, er jeg endelig klar til å snakke om det.

Eksperter i Team er som sagt et samarbeidsprosjekt som består av å jobbe sammen om en oppgave ingen i utgangspunktet interesserer seg for (med unntak av noen sosionomer) samtidig som man reflekterer over hver eneste jævla ting man sier eller gjør. Ikke bare skal en gruppe på seks ukjente skrive en tjuesiders rapport om ett eller annet trivelig som for eksempel incest, men de skal også skrive en tjuesiders rapport om hvordan de jobbet med den. Her snakker vi tjue føkkings sider om hvordan de samarbeidet som grupper, diskusjoner som de hadde, hvorfor diskusjonen oppsto og hvordan den ble løst. Babbel opp, ned, fram og tilbake om hvordan du er som person “Jeg er en dominerende hestkuk som skal krangle på alt jeg kommer over og reflektere over det etterpå”, spredt over tjue sider. Tjue sider!

Så mine tre uker med flerfoldighet og mangfold har bestått av å rette orddelingsfeil og å finne på morsomme ting å si for å sørge for at de andre på gruppa glemmer at jeg enda ikke har reflektert over en eneste ting i løpet av hele prosjektet.

Og det beste av alt er at det er obligatorisk.

Så jeg beklager at jeg har vært fraværende fra bloggen i en evighet, det er først nå jeg kan kommunisere med vanlige folk igjen.

3 Comments for 'Idioter i Team'

 1.  
  January 30, 2009 | 9:47 pm
   

  Det verste er at jeg elsker denne idéen, til tross for at alle ntnuere prøver å overbevise meg om det motsatte…

 2.  
  January 31, 2009 | 7:27 pm
   

  Jeg er særs skeptisk. Men litt spent også. Selv om det ennå er en stund til da. Huffhuffhuff….

  Mr. Ms siste bloggpost:Is George W. Bush president?

 3.  
  Stine
  February 16, 2009 | 12:48 pm
   

  Kristin: Du er en tulling. Hva er det du elsker med den?

  Mr. M: Du må gjerne ta sorgen på forskudd, altså:-P

  Og forresten, vi fikk en B på oppgaven:-)

Legg igjen en kommentar

(Må fylles ut)

(Må fylles ut)