Chrono Trigger og en god handel

Posted by Alex on Friday 6 February 2009


Jeg liker å klage en gang i blant. For en tid tilbake, klaget jeg over at Chrono Trigger ikke hadde kommet ut enda. Før det igjen, klaget jeg over at PS2en min var vrang. Begge disse tingene fikk jeg rettet opp i går. Etter å ha trålet rundt i byen på leting etter Chrono Trigger til DS, fant jeg det omsider på en Gamestop et stykke utenfor sentrum.

Jeg har nå fått satt meg ned med det en stund, og kan så langt si at det virker som det er akkurat like bra som før. Grafikken er fantastisk, stemningen er herlig, og musikken likeså. Jeg har ikke fått satt meg så mye inn i de DS-eksklusive funksjonene enda, men så lenge de ikke ødelegger noe, kan de være så mangelfulle de bare vil, for Chrono Trigger er et spill en spille hvis en har et visst snev av interesse for JRPGer. Det er ganske enkelt noe av det beste som har kommet fra den kanten.

I tillegg til Chrono Trigger, hadde Gamestop et ganske fiffig tilbud. En brukt PS2 og tre spill for en femhundrelapp. I og med at min gamle PS2 har blitt såpass vrang som den har blitt, forbarmet sin bedre halvdel seg over meg og dro kort. Vi fikk da med oss en fin maskin, Jak 2, Jak 3 og Prince of Persia: The Sands of Time (som jeg skammelig nok ikke har spilt enda). I tillegg fant jeg Tomba 2 til PS1 i brukthylla. Og mannen bak kassa tvang oss til å ta med FIFA05 i samme slengen, da han kom til å kaste det hvis vi ikke tok det med. Det kommer aldri til å bli spilt, men når det var gratis og i tillegg skulle kastes, så jeg ikke noen annen råd enn å ta i mot det.

Som om det ikke var nok, bestemte min bedre halvdel seg for å spandere på meg A Link to the Past på Virtual Console.

Så nå ligger alt til rette for litt retrospilling i tiden fremover, med Chrono Trigger, A Link to the Past, Tomba 2 og Alundra. Forvent anmeldelse av disse på løpende bånd, men kanskje ikke i nærmeste fremtid. Jeg skal nemlig nyte Chrono Trigger.

Alex

3 Comments for 'Chrono Trigger og en god handel'

 1.  
  February 6, 2009 | 3:46 pm
   

  Retroens dag, med andre ord. O lykke! En like spandabel og overbærende bedre halvdel er herved ønsket:-)

  Som jeg skriver på min egen blog akkurat nå, blir det ikke mye tid til spilling for min del. Men så snart jeg har prøvd Chrono Trigger og sjekket at DS-funksjonene ikke ødelegger spillet (noe jeg umulig kan tro de gjør) kommer jeg med en anmeldelse.

 2.  
  Alex
  February 10, 2009 | 6:21 pm
   

  Jeg kan allerede nå si at DS-funksjonene, på tross av at de (stort sett) er helt unyttige, ikke ødelegger noe som helst i spillet. Det er akkurat like bra nå som det var sist jeg spilte det.

 3.  
  February 14, 2009 | 9:05 pm
   

  Å salige stund. Det er slik et herlig følelse å kunne ligge i senge og nyte musikken fra Chrono Trigger mens Chrono, Marle og Robo denger løs på fiendene. Dette er kvalitet i sin rene form, og viser hvorfor Square Enix (sammen med Peter Jackson og en del andre karer) skulle fått en Nobelpris i underholdning.

  Ingar T. Hauges siste bloggpost:Chrono Trigger.

Legg igjen en kommentar

(Må fylles ut)

(Må fylles ut)