Døde mens han spilte Wii

Posted by Stine on Tuesday 31 March 2009


Mann spilte Wii-Fit, satte fast skolissen i en ubeskyttet kant på brettet, ble dradd framover etter forsøk på rask springmarsj, skallet hodet i tven og fikk kraniebrudd. Ble sendt på sykehuset, men livet sto ikke til å redde. Wii Fit-brettet lo ondskapsfullt og trekkes nå fra markedet.

Åh, så sinna

*snarl*

Men akk, nei.

En mann med et hjerte som en tikkende bombe døde som følge av det minste snev av fysisk aktivitet. Wii Fit-brettet er uskyldig og behandles nå for sjokkskader.

Jeg begynner å bli rimelig lei av at spill brukes til å skape en sjokk-effekt og hører jeg om en sak til der de kobler det at en fyr går postal med gaming, hyler jeg.

Men DET er en diskusjon jeg ikke burde gå inn på nå. Det har jeg ikke sterkt nok hjerte til.

Ingen har kommentert dette innlegget ennå.

Legg igjen en kommentar

(Må fylles ut)

(Må fylles ut)