Monkey Island gratis!

Posted by Stine on Thursday 17 September 2009


Er ikke Guybrush en stilig fyr?

I følge Destructoid har du klokka 1 natt til lørdag 19. september mulighet til å få Tales of Monkey Island: Chapter 1 “Launch of the Screaming Narwhal” gratis. Hvis du ikke er kjent med Monkey Island-serien, anbefaler jeg at du griper sjansen og prøver det gratis, for jeg er helt sikker på at du kommer til å like det.

Da jeg først spilte Monkey Island spilte jeg det på min brors Amiga 500. Det gikk så där, jeg og hovedpersonen Guybrush Threepwood ble stående fast med en gummikylling med en slags trinse mellom føttene og kom meg ingen vei. Jeg skylder på at jeg bare var en liten pike og at jeg har langt mer erfaring med pek-og-klikk-spill nå enn jeg hadde da.

Denne kyllingen er en drittsekk

Hvis du vil ha den gratis trykker du bare her når tiden er inne, eller hvis du er sikker på at du kommer til å like det, kan du kjøpe de to første episodene her, det koster deg  $34.95, ca 200 kroner (det finnes også for øvrig som WiiWare).

-

Guybrush Threepwood: Is the lemonade good?

Kenny Falmouth: Oh gosh, yes! It’s a very healthful drink! Even better for you than placing leeches on your tongue.

Guybrush Threepwood: Wow! What’s the lemonade good for?

Kenny Falmouth: It’s a dandy tonic for scurvy. It’ll cure all your symptoms, including, but not limited to: gradual weakening, aching muscles, sunken eyes, painful gums, ashen skin, loss of teeth, internal bleeding, the reopening of old wounds, diarrhea, kidney failure, fainting, halitosis, and death.

Guybrush Threepwood: Will it cure evil pirate curses?

Kenny Falmouth: No, but it has a refreshing citrus flavor with no unpleasant aftertaste.

-

Guybrush: How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?

Carpenter: A woodchuck would chuck no amount of wood since a woodchuck can’t chuck wood.Guybrush: But if a woodchuck could chuck and would chuck some amount of wood, what amount of wood would a woodchuck chuck?

Carpenter: Even if a woodchuck could chuck wood and even if a woodchuck would chuck wood, should a woodchuck chuck wood?

Guybrush: A woodchuck should chuck wood if a woodchuck could chuck wood, as long as a woodchuck would chuck wood.

Carpenter: Oh shut up.

-

Guybrush: You’re about as fearsome as a doorstop.

Murray the demonic talking skull: Is it a really evil-looking doorstop?

Guybrush: Never mind.

3 Comments for 'Monkey Island gratis!'

 1.  
  September 18, 2009 | 9:46 am
   

  Han på bildet ser jo akkurat ut som Sigurd! Det er til og med mye mer eksakt enn det jeg får til selv! Skummelt.

 2.  
  Stine
  September 18, 2009 | 6:41 pm
   

  Desto større grunn til å prøve spillet, for Sigurd rocker virkelig som pirat!

  Jeg ser likheten jeg og nå når du nevner det. :-)

 3.  
  September 20, 2009 | 10:55 pm
   

  Det får man igjen for å være så på etterskudd i rss-leseren, at jeg ikke fikk lest dette før i dag. Siden ga inntrykk om å fortsatt ha tilbudet om man registerte seg, men enter er ikke jeg smart nok, eller så er det noen som ikke har oppdatert skikkelig. Kom egentlig til slutt fram til at jeg jo strengt tatt har råd til å kjøpe spillet, men at jeg bør spille ferdig episode 1 av Sam&Max først. (så hvis jeg ikke kommer i seng i fornuftig tid i kveld, så klandrer jeg deg!)

Legg igjen en kommentar

(Må fylles ut)

(Må fylles ut)