Grep du sjansen?

Posted by Stine on Monday 21 September 2009


Til å laste ned første episode av Monkey Island gratis? Jeg må si at det er lenge siden jeg har hatt det så moro med et spill. Jeg måtte ta det i to omganger, da jeg i sjutiden på lørdagsmorgenen ikke greide å holde øynene åpne mer og begynte å bli ganske morgengretten. Jeg tok opp spillet igjen på søndag og gjorde meg ferdig.

Episode 1 var en lang humrefest. Skaperne har lagt inn humor overalt uten å dra det for langt. Guybrush var like sjarmerende som alltid og spillet var sånn akkurat passe vanskelig.

Hvis jeg klarer å få Alex til å prioritere å spille gjennom episoden istedet for å sitte på Kongregate hele dagen lang, kommer det kanskje en skikkelig anmeldelse med tiden, men jeg lover ingenting.

Jeg kan med hånden på hjertet si at The Tales of Monkey Island er verdt pengene og jeg skal kjøpe episode 2 så snart jeg ikke har minus på kontoen lenger. Jeg gleder meg!

elaaaaaaaine!

Ingen har kommentert dette innlegget ennå.

Legg igjen en kommentar

(Må fylles ut)

(Må fylles ut)