Et stille comeback

Posted by Stine on Saturday 30 October 2010


*vinke tilbake*

For en god stund siden gikk luften ut av bloggeballongen for min del. Jeg fant ikke på noe mer å skrive om, og å publisere fyllstoff til inspirasjonen kom tilbake, var ikke noe for meg, så jeg tok meg lik så godt en pause fra hele greia.

Jeg tror mye av skylden ligger i det at jeg flyttet fra Trondheim. Jeg gikk fra å leve et slapt studentliv, til å ha to jobber i Bergen. Jeg kunne såklart ha skrevet om hvor mye det suger å jobbe på en Shellstasjon, men valgte å la være. Det kommer nok med tiden nå når jeg har lagt min tid som Shellansatt så langt bak meg at den nesten kom foran meg.

I tillegg spiller jeg mye mindre nå enn før, noe som ikke gir så veldig mye mening nå som vi har penger til å kjøpe alle spillene vi har lyst på og har to store flatskjermer å spille på. Mangelen på spilling førte til at jeg ikke hadde noen spill å skrive om heller. Alex spiller fortsatt spill, men han orker ikke å anmelde noen spill for tiden, så da forsvant det en del mulige bloggposter der.

Jeg har nå tre alternativ. Jeg kan drite i hele bloggen, jeg kan begynne å skrive om tilfeldig tema som er uinteressante for alle andre enn meg, eller jeg kan finne en ny nisje. Iversen foreslo ost, da det finnes for lite osteblogger. Et annet alternativ er å blogge om katter, men hvem andre enn meg bryr seg om Hagbart gjorde X og Viktor svarte med å gjøre Y?

Det mest logiske for meg å gjøre er å skrive om ting jeg kan. Jeg kan lyd, ører, høreapparater, TV/film, katter, spill, mat, PC/Internett, så la meg bare fortsette med det, så får vi se hvor ofte bloggen blir oppdatert med de rammene.

Smakte forresten en god ost i sommer. Den var mørkegul og smakte godt sammen med en lilla drue. Vet ikke hva slags ost det var, og derfor er jeg ikke osteblogger, Ivers.

4 Comments for 'Et stille comeback'

 1.  
  October 30, 2010 | 10:46 pm
   

  Var det selve osten som var mørkegul eller skinnet?

 2.  
  Stine
  October 31, 2010 | 12:49 am
   

  Jeg spiste den i terningform, så jeg vet ikke hvordan skinnet så ut. Eneste jeg vet er at den hadde mild smak og samme konsistens som norvegia, sånn ca.

 3.  
  November 1, 2010 | 4:58 am
   

  Ok, kanskje det var en god gammeldags Gouda?

 4.  
  Stine
  November 1, 2010 | 10:11 pm
   

  Ser du ned på meg hvis jeg sier at jeg aldri har smakt god gammeldags Gouda?

Legg igjen en kommentar

(Må fylles ut)

(Må fylles ut)