Elephantine og Family Volt

Posted by Stine on Tuesday 21 October 2008


Ikke denne fredagen men fredagen før det igjen (11. oktober, sagt på en enkel måte), var jeg på konsertoppdrag nummer to for Icon Music Mag. Mitt første konsertoppdrag var egentlig en katastrofe, da jeg ikke fikk bildene så bra som jeg hadde tenkt og feiget ut ved å bruke blitz (fy!). Så ikke overraskende var jeg pisse nervøs før oppdrag nummer to.

Den fredagen (fortsatt den 11.) var konsertene lokalisert til Fru Lundgreens. For dere som ikke har vært på Fru Lundgreens før, så kan jeg fortelle dere at det er en smal, lang, mørk, bunkerslignende sak som da naturlig nok ligger under bakkenivå. Jeg antar at det er en plass der alkoholikere gjerne henger om dagene, for hadde jeg vært alkoholiker, så hadde Fru Lundgreens vært mitt førstevalg, ingen tvil om det.

Men! Det funker! Plassen ser skummel ut, er ikke et sted for folk med klaustrofobi og har garantert tidligere (pre røykeloven) vært stedet du dro til hvis du ville ha astma, KOLS og lungekreft, men på tross av dette er det riktig så koselig, selv om du egentlig forventer å finne blod på veggene (for øvrig godt mulig det var det, men det er umulig å se siden veggene er røde og rommet svart).

Konsertene som sto på plakaten (bokstavelig talt) var Elephantine og Family Volt. Jeg hadde ikke hørt om noen av dem før (som vanlig), så jeg var skikkelig spent på hvordan de var. Etter en liten lytterunde på Myspace tenkte jeg; Helvete, dette kommer til å suge så hardt, men etter konserten satt jeg heller igjen med inntrykket; Helvete, dette var jo egentlig ganske stilig. Sånn i etterpåklokskapens ånd, så er det ikke så veldig lurt å høre på musikk på Myspace. Vi snakker om (ofte) dårlige opptak avspilt på dårlige høytalere lagd av papp, og da spiller det egentlig ingen rolle hvordan musikken egentlig er, det høres ut som et dass, og du begynner å grue deg.

Både Elephantine og Family Volt er band som er lokalisert i Trondheim. Elephantine legger seg selv under den lite informative kategorien “rock”, mens Family Volt påstår selv de spiller alternativ indiepowerpop. Uansett så fikk jeg Motorpsychovibber av dem begge, og det er strengt tatt alt annet enn negativt.

Nå skal jeg ikke anmelde musikken, det har Alex gjort og den anmeldelsen finner du her.

Jeg er mest opptatt av å vise bildene jeg tok. Snurr film!

Elephantine:

Family Volt:

Ingen har kommentert dette innlegget ennå.

Legg igjen en kommentar

(Må fylles ut)

(Må fylles ut)